Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-Det kallas Psykos-

Fattar du ? Ja jag fattar....
Vem vet ? Alla vet, vet alla ?
Vad vet alla ? Paus...
Ny rad
Dom ska dö, vet han, ja han vet...
Bort, bort dra härifrån
Orkar inte mer
Det finns i dig, jag vill bli av med det
Ångesten fan inte igen
Ligger och svettas i min säng
Allt bara snurrar,ser suddigt
Vad händer ? Samma samma, ångesten
är här för att stanna
Som ett litet barn som ropar till sin mamma
men ingen hör
Det börjar lätta, Phuu vafan är nu detta ?
Fattar du ? Ja jag fattar ....

...Det kallas i termen psykos i tankar




Bunden vers av FAttar dU
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-01 15:16



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörs av textens innehåll!

2021-03-01

  SvartPortal
Starkt, fint
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

FAttar dU
FAttar dU