Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen!

Än en gång hade hon vandrat 
som genom mörkrets långa dal, 
undrat när det skulle ljusna igen.

Hon vände blad.
Det stod mars. 

Hon öppnade sina sinnen,
beredd att ta emot allt ljuvligt
hon visste ...

våren hade att bjuda. 







Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-01 15:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...man blir så glad av solen och ljuset...även om det blir ett och annat bakslag, så vet man att våren vinner till slut...
2021-03-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om glädje och tillförsikt.
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP