Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vakeumbrunn

Ser ned

Det är mörkt

Ringar på botten

Här går att kasta bort 

sin ångest  oro och vemod

När livet tar greppet 

om det som är jobbigt

 Plötsligt  blinkar glädjen 

till dig i brunnens djup

och förväntan ivakeum brunnen

ochditt hjärta kan också

omslutas av styrka och mod

som trillar ned

Stäng då locket på dina känslor

och vänd tillbaka till kärleken

Och friheten s glädje

Öppna locket.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-01 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP