Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädjerus

Sprutar vår grus

Vattenpölar överrallt

Glädjeruset bubblar upp

Våren kommer sakta tillbaka

Ta cykeln kör fort över gruset

Fortare och fortare ökar takten

Styr kosan ner mot havet

som brusar mot mig

Ler känner mig fri ihjärtat

Glädjeruset bygger sig upp

Vill bara skratta

Ruska av mig hela vintern

hela denna långa isolation

Känn ljuset öppna upp befriande

Äntligen leva fullt ut

Omfamna våren

Se fåglarna sväva över himmel

Visar i rätt tid nu

Glädjerus i nya tiden 

Har kommit till dig........

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-01 17:48



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
du visar suggestiva bilder av våren och rörelse .Man följer ditt glädjerus.
2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP