Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JOHNNY

Johnny är nog ingen lirare bland lirare

Johnny är nog en som bara går förbi

Så ni får nog faktiskt se er om på annat håll

för här lär det inte bli nån maskopi

 

Han är svårplacerad, säger man, och sammansatt

Vållar ganska många ständigt huvudbry

Men han glider tacksam in i sömnens land i natt

fast han inte är så särskilt frisk och kry

 

LARZ GUSTAFSSON 1/3 2021

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 154 gånger
Publicerad 2021-03-01 18:44



Bookmark and Share


  wiria77
starka rader
tänker på barn/ungdomar
som blir missförstådda

2021-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP