Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och somliga ser bjälken i sina ögon som en ...


Förvanskning

hörde Pippi på TV
en munkavle pep

... all historieförfalskning är fel ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 91 gånger
Publicerad 2021-03-01 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik