Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygblad

Ett kvarglömt flygblad

Skrynkligt och blött i diket

Tvärsöver HITTAD!




Bunden vers (Haiku) av Maria Sundelin VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-03 06:53



Bookmark and Share


  Susen VIP
En tankeväckande haiku. Väcker frågor
2021-03-04

  ULJO
Hoppas att innehållet var mer läsvärt .
2021-03-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som stimulerar tanke och känsla!
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP