Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt hjärta är stilla av sorg efter en dröm som fallit till jorden i aska.


Sista striden de stora är på Jorden.

jag höll dig hårt i handen ville inte du skulle försvinna
men jag orkade inte hålla kvar det var inte dig jag höll
en främlings hand så bedjande ser på mig och tårar som
stelnat av rädsla sjungen ur min sång jag hoppas så dig
ett vacker minne den tid som vi fick tillsammans ändå

lyssnar på skivan och gråter istället längtar
drömmar och mål som jag kämpat fram till

min kraft vilar i min dröm

är jag bara en när jag är jag hela tiden

eller är det så ensamhet känns

förlorad av kriget ser krigardrottningen sin fäders
man och i spjutets lyster sjunger fågeln hans namn

hon minns sin fråga och ser med blick så fast
inga systrar ska få ta ordens kraft för i deras
sköten flyter blod av de missanpassades flykt

sår ditt namn ett budskap
jorden och orden ett land
betyder att komma till
en ängel jag blott är och den
djupaste värmen du stiger in


(nu är jag så sårad att texten kramar i smärta min själ)

Väskan på bilden ja, ni vet är designad och sydd av mig.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-01 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP