Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland skriver jag

Ibland skriver jag texter jag inte vill se
Ibland tänker jag tankar jag inte vill höra
Ibland har dagen ingen dager
Ibland är natten full av svarta hål.

Andra dagar gassar sol
Andra nätter har månbelysta rimfrostängar.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-03-01 21:53



Bookmark and Share


    Jerska
Känns igen. Väl formulerat!
2021-03-04

    Melona
Tack!
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP