Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här skrev jag när jag inte hade någonting annat för mig.


Fula miner

Mina föräldrars glåpord
lät alltid som skällande hundar
jag minns när hela köket
fylldes med ketchup från golv till tak
när flaskan kastades i golvet
ibland hittar man röda fläckar
fortfarande

Gubbar tycker jag är fin
det är synd att jag inte inspirerar dem
deras fläckiga ansikten glor så dant
tänk om jag skulle lipa åt dem,
peka fuck you eller apa mig
tänk vad de skulle bli förvånade
och slaka!

För ibland när jag är ensam
gör jag fula miner framför spegeln
skriker rakt ner i kudden
min mamma hade temperament
hon dansade konstiga danser
drack blaskigt lådvin och somnade
på soffan




Fri vers (Fri form) av minblekakind VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-01 22:00



Bookmark and Share


  papessa
mycket får man vara med om i sitt unga liv .... men bra att skriva ner det på pränt
2021-03-03

  SatansSon VIP
farsan brukade brygga vin. i kalsongerna tappade han det på flaskor.
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

minblekakind
minblekakind VIP