Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid av närmande och närhet är i sanning en oskattbar gåva


Du kom mig till mötes med utsträckta armar
En annan gång hoppade du på stället
Av glädje vinkade du över vägen
Jag kom över till dig och log




Fri vers av Horace
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-04 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace