Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligen?

Det man upplever

som verkligt för en

upplever man 

som verkligt för en

så länge man 

upplever det 

som verkligt för en.

 

Men du kan inte släppa det

förrän  något annat

blivit verkligt för dig.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-01 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP