Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblommas

I torftliga landskap vi lever
känslofattigt
ordfattigt
livsfattigt

I torftliga landskap vi lever
känslor fruktas
känslor förträngs
känslor får ej talas

I torftliga landskap vi lever
arbete dödar
orättvisor dödar
maktspel dödar

känslor
historielöst

känslor måste få levas
känslor måste få ordsättas
känslor måste få berikas

landskap måste förblommas
fröjdas
för alla känslor diktas




Fri vers (Fri form) av Agneta VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-02 00:22



Bookmark and Share


  Kensy65 VIP
Vi går just nu in i en tidsålder där landskap får möjlighet att blomma upp, där känslor ges utrymme och kan spira fritt!

Detta tror jag verkligen och om man tror på något så blir det verklighet!
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Agneta VIP