Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BO

Bo är inte rubbad

Han sitter i orubbat bo

Riddaren är dubbad

En tapper individ, må ni tro

 

Dagordningen klubbas

Ett spel för galleriet igen

Brummelman ska skrubbas

Och nya kläder på kejsaren

 

LARZ GUSTAFSSON 2/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2021-03-02 07:10



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Klurig och finurlig dikt om vem?
2021-03-02

  wiria77
finurliga rader
fångar läsaren
många har nog
ett spel för galleriet
klistrar på den
där masken
så ingen ska se hur
man innerst inne mår
2021-03-02

  Koloristen
Bo Diddley?
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP