Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprucket glas

krossades i tanken igen
och glaset splittrades
finns det någon som lagar
ett sprucket glas idag?

Idag får man hitta sitt klister själv
och pussla ihop sina bitar




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-02 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva