Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suck... när nöden är som störst... Ja, då är det nog hit man får smita undan och vara ifred med sina tankar. Nödvändigt då med block o penna bredvid ;)



Toalettpoesi för småbarnsföräldrar

 

 

Äntligen ifred...

 

Nu ska vi bara

 

klara två

 

tömningar samtidigt

 

innan alla upptäcker

 

att man är borta 




Fri vers av Howlit
Läst 1181 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2006-07-21 07:43



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Underbart LER .
2009-03-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Ler bara så stort.
2009-03-05

    © Birgitta Wäppling VIP
Träffsäkert. Lockar fram leendet.
2008-11-30

  aol
skrattar som en tok
2008-08-15

    Freey- poet fo sho'
båda tummarna upp ! så oerhört underhållande !
2007-11-20

  Jojo
...men lås för allt i världen inte dörren, utan smyg in ohörbar...
Fullträff mitt i verkligheten!!
2007-02-01

  Lilla My* VIP
*skrattar gott*
Såå precis så var det!!
Snyggt!
2007-01-22

  Lars Granlöf
100% sant
2007-01-10

  Agnes
Så sant, så sant! Skrattar gott åt vår beklämdhet som du fångar snyggt.
2006-07-26

  My_Desire
O´boy!
Känner igen mig här *ler*
2006-07-24

  Rachel Roth
du får mig att minnas dessa stunder av frist....:):)
2006-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Howlit
Howlit