Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I Sverige, alla känner sig ensamma

Jag!

Är

Fången i mitt eget hem i Sverige

 

Ensamheten!

Ensamheten!

Ensamheten!

 

Svenskarna!

Är

Fångna i sitt eget hemland

 

Ensamhet

Ensamhet

Ensamhet

 

I Sveriges riksdagen

Brottas

Politikerna mot varandra

 

Om vilket politiskt parti är bäst

På att rädda världen

På att rädda klimatet

 

På att ge mer bistånd till världen

På att ta emot nonstop flyktingar

På att rädda djuren

 

I Sveriges riksdagen man pratar aldrig om ensamheten

Och varför känner man sig så i sitt hemland

Och varför finns det en miljö hushåll lever ensamma

 

Politikerna!

Bryr sig mest om att rädda världen

Samt skiter i sina egna medborgare

 

Man skall rösta på de politiker som älskar sitt Sverige

Inte på de som hatar sitt Sverige

Och Aldrig på de som låter Sverige färdigmjölkas av världen

 

Jag NAJI kom som en FLYKTIG till Sverige

Och känner att jag har mer band till Sverige

Än VAD EN DEMOKRAT GÖR

 

En demokrat HATAR SITT SVERIGE; EUROPA; VÄSTVÄRLDEN

 och evig älskar resten av hela världen 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2021-03-02 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP