Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det band som är livet som knyter ihop färden.


finns här.

Min moder ville inte ha mig
hon njöt stort av att såra mig.

Varför ville hon bara ha mitt barn
ville mitt barn ha henne?

Så sårad är nu Krigardrottningen att hennes
tankar går till "Zalaegerzeg" den där sommaren
på hotellet då hennes moder tryckte upp mannen
mot husväggen, hotade honom som en känd sak
mannens vän som visade henne hotellrummen..

Han som jobbade på hotellet var inte bra för den
18-åring som jag var
precis blivit utsatt i Göteborg för" blåsa ut hjärnan"
mannen och en icke beviljad semester från jobbet..

skapade så min uppsägning.

Uppsagd, skönt nu fick jag min frihet tillbaka.

Sydde kläder och var ute på sociala tillställningar.

Där var det inte heller tryggt, så jag gömde mig.

Gömmer du dig också?

Är du ung,

bär ångest för dina drömmar som behöver uppfyllas?

Krigardrottningen är sårad, vill du hjälpa att designa
de väskor som skola bäras av hennes arme, kvinnor..

de-djupa som slavinnor till de-stora som kommer till
fältet Är och det är här fast ni inget kan se jag är med.

Min moder njöt av att se mig kränkt, tvingade på mig.

Det värsta som hänt.

Män som luktade fel som plågade, män som var små.

Är du tvingad av din moder?

Är du ung,

bär ångest för dina drömmar som behöver uppfyllas?

Tiden räcker inte för att vänta ut de som vill dig illa.

De blir gamla, men det blir vi andra också "se dag.

Jag har varit i framtiden och i det förgångna syns
hotellrummet på film och mannen som gåtfull se
vi bär alla gemensamma minnen som förankrats.

Varför hatar min moder..
varför den här ångesten?

Hon ville inte ha min Fader, han var Svensk
istället visade hon sitt intresse för Tysk man
nu återupplever jag Islänningen och undrar.

Sverige-Tyskland-Island men Ungern?

Något är riktigt fel, krigardrottningen
såg sitt svärd, vilket land, 3-enigheten?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-02 11:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP