Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FRI från...


Nätet



Det var nära att odjuret slukade mig.

Jag kom undan,
gömde mig,

nej, jag for iväg.

Trasslade mig långsamt ur det nät som
spunnits runt mig.

Smuts har spolats av och förvåningens vindar blåser runt mig nu.

Ofattbara ögonblick av frihet får mina ögon att tåras, nu utav glädje.



Dikt och bild ©Maria





Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-02 19:28



Bookmark and Share


  MariaEvighet
Tack! Ja sanningar finns det ju..
2021-03-06

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet