Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto eget privat


Vår

Dropp i öronen

vita guldet flyter ut

fotsulor halkar




Bunden vers (Haiku) av Susen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-02 19:34



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Härlig vårhaiku.
Gillar bilden.
2021-03-03

  BenGust VIP
Här vaskar vi vår bland kornen.
2021-03-03

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
2021-03-03

    Lena Staaf VIP
Fin vår-vinterhaiku!
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Susen
Susen VIP