Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack till alla som läst mig

hejsan allihop. jag vill börja tacka alla er som läst, applåderat och kommenterat snälla och underbara kommentarer på mina texter-hoppas det gett något. mitt mål var i början någon sorts vägledning ifrån det ovetandes till det vackra, det sköna. men även ifrån vad vi vet till det sköna, paradoxalt nog så formas allting onslynligt till något synligt och vackert, och även det motsatta. jag har velat bidra med min kunskap och den visdom jag fått i livet och använda den till något konstruktivt. en vägledning. och jag hoppas innerligt att jag väglett, bidragit och hjälpt. ibland kommer man till sitt vägskäl i livet, höger eller vänster? för mig varken eller, eller kanske båda lever i sån förbvirrenhet och sådan sorg. jag har filosofierat och tänkt och åter tänkt och jag passar inte in, jag tycker inte synd om mig själv. utan är mest ledsen. jag avundas alla som känner sig själva. jag önskar jag gjorde det men jag är för skadad. jag var inte menad till något mer inte ens till liv och vill härmed säga tack till alla er söta och underbara. 

hejdå, 

Daniel.




Fri vers av livet...
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-02 20:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Är säker på att det finns en plats för dina texter här; du har din helt unika röst; är likaså säker på att för varje människa finns en plats och en väg; men det kan både vara svårt och ta tid att hitta den.
2021-03-02

  Peter Stjerngrim VIP
Varit medlem här i snart 16 - 17 år ...
Titta i mitt arkiv så ser du min aktivitet under åren - Några år är jag tämligen inaktiv om än närvarande i min aktivt skrivande frånvaro ...
Vill att du stannar kvar här och ger såväl dig själv som dina nuvarande och kommande läsare tid att lära känna dig och ditt skrivande - Om du låter dig själv låta bli att lägga ner utan istället väljer att stanna kvar, kan jag nog utlova att du kommer att finna din krets också här och att du blir medveten om att du visst hör hemma här! Kram Peter
2021-03-02
  > Nästa text
< Föregående

livet...
livet...