Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Mor

Min Mor står som sinnebilden
för alla mödrar världen över
Stolthet och glädje,
stödjande, ömhet, omsorg,
kärlek, innerlighet och tröst
Alla superlativer är på plats
och fyller varandet med livets mening




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-02 21:27



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Fint att du är tillbaka! Fin hyllning till en mor!
2021-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP