Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissling

Nyhet över nejden
visslar sin sång
vida omkring
suset från folket
stiger mot en blodröd himmel
ingen ville se det
nu ser alla vad som hänt
eller inte?




Fri vers av Jerska
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-02 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerska