Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blekgrå vit sanning

Om du vill.
Utan att fråga.
Månsken av pärlemor.
Redan midnatt.
Före tanken.
Efter sorlet.
Drömmar pulveriseras,
till marmor.
Resten av regnet.
En smultronpromenad.
Lagun i havsblå blick.
Söndersmulad verklighet.
Bland vildhallon och blygsamhet.
Vinsten i din hand.
Jag tror.
Du vet.
Att jag vill.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-02 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP