Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serum

Av videung.
Kyssen.
Avskalad vårvind.
Smekning längs ryggraden.
Den kalla blick.
Inte längre.
En tyst tanke.
Bara ett lugn.
Utan drömmar.
Svart spets.
Underbara skymningsnatt.
Viskar.
Jag ändå ser.
När hon älskar.
Dig.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-03 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP