Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vintergatans storebror

För det orimliga
det oförklarligt omöjliga
för nya chanser

svarta, svarta hål och
Vintergatans storebror
för nådens regn

humlors flykt trots allt
någonting ur ingenting
för en första sten aldrig kastad

Barnen som får komma
och barn som får lämna
ett osynligt, orimligt rike

Därför tvivlar jag.
Därför tror jag.




Fri vers av urbanjohanssonwriter VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-03-03 07:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

urbanjohanssonwriter
urbanjohanssonwriter VIP