Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De dumma. De fega.

De dumma gör ibland genomskådliga fel
Som visar hur de vill vara
Men egentligen berättar hur de är.

Dels finns de
Som inte genomskådar sin egen genomskådlighet.

Sen finns de
Som låtsas att de inte gör det
Men gör det ändå.
Där skulden läggs på nån annan.

De är de fega.
Som undanhåller förändring
Som väcker obehag.




Övriga genrer (Kåseri) av poeten
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-03 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten
poeten