Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Real life


I naturen undflyr
man gärna allt
det där digitala

Lever ”real life”
för en stund

Gärna i något
naturreservat

Där vi stavar
oss fram med fart

Mot vårt mål
en enkel fikarast

Innan det åter
bär hemöver
i all hast




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-03 09:08



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Livet är kort
tag vara på de
korta stunderna blott
2021-03-04

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om att ta en paus och bara vara!
2021-03-03

    Lena Staaf VIP
Den oslagbara naturen återställer balansen!
2021-03-03

  Larz Gustafsson VIP
"Se på myran...", som Bibeln säger.
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP