Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsmöte



Min gäst hänger av sig kroppen
vid dörren;

jag serverar glömska
i glas av kristall

Hon får minnen som tilltugg;
själen tar fram sitt instrument

Den kvällen blir dröm
befruktad av saknad -

barnet är redan fött

Dess blinda ögon lyser




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-03 09:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men Oj då; Så grymt vilken djuphet i rader på svängar; ... Här gäller med själen allt hänga med i dikten ......
Kristallglas... det låter sig höra det ! Wow!
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP