Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mönsterlagd tystnad



Nåt i görningen.



Och så faller tystnaden.



Vem vilka vet vad ?



Ledningen bannar Covid



men personal ser mönster.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-03 09:55



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Tydligt
talande
destruktiva
mönster
belysa
i ljus
eller
mörker?

Tack!

2021-03-14

  Elinor Sörensson VIP
Jo, denna pandemi har vänt på
en del stenar och blottat skavanker.
Som covid ibland får skulden för
fast de fanns redan innan. Men
kanske ändå, när det värsta är
över, kommer en del att förbättras.
2021-03-03

  Öknens Ros VIP
Ibland får Covid agera syndabock.
2021-03-03

    Lena Staaf VIP
Neddragningar på jobbet? Aningar som glimtar.
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP