Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musculus obliquus internus abdominis


Orden ekar:
”Ska du inte läsa?”;
bara minuter sedan
men kunde vara ur ett isländskt 900-tal

Ett blockerat Facebook
som sammanfaller
med en skadad
Musculus obliquus internus abdominis
är början på livets brutala nedstängning

(eller är det Guds frid
pepprad med ångestförnimmelser?)

Jag känner mig ofärdig
och oberättigad
när jag inte kan hjälpa den som så väl behöver hjälp

Vinden andas åt mig

Dagen får göra vad den vill
med min oanvända tid

Jag har gått ner mig i ålder,
och har inga andra kläder

Exekutionspatrullen
består av idel välvilliga lågavlönade

Jag kryper in i ett hålrum,
rullar hop mig
kring skrumpna tankar
på en matta av upprepade talesätt




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 84 gånger
Publicerad 2021-03-03 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP