Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sprödhet

det spröda är tunt och känsligt
går så lätt itu
vissa dagar är allt bra
men sen är allt fel

skulle vilja vara lagad
utan att gå sönder
men sprödheten finns
och bara du nuddar mig
brister jag




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-03 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva