Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...och jag började sjunga själv


De kom för att tala om toner;
pianot vägrade säga ett ord

Jag minns yrseln
vid högsta punkten
av ett skrik

De stannade hos mig
och talade om toner

Jag slog pianot tills det sjöng

Det var natt
i min musik

och jag började sjunga själv
tills jag såg
i mörkret




Bunden vers av Färdskrivaren VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-03 10:24



Bookmark and Share


  100apor
Fängslande!
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP