Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


gräns

 

 

och där är andra sidan du

i stjärnorna

skogarna

 

bara förnimmelse

av tid

 

men

 

inuti här är du eld

nära i min stilla tystnad

och vi vet båda

 

bara vet




Fri vers av in effigie VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-03-03 12:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP