Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅRDAGJÄMNING

Vårdagjämning

Vintern var en hämning

Kvar finns blott en lämning

Vårdagjämning

 

Barndomens förtjusning

Blomdoftens berusning

Underbara stämning!

Sköna vårdagjämning!

 

LARZ GUSTAFSSON 3/3 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2021-03-03 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP