Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljud

har ni hört ett hårt bröd knäckas
och smulorna som krossas
har ni hört fåglarna som kvittrar
och biet som surrar?

ljuden ger känslorna
som försvinner med tiden
i flyktiga andetag
för nästa ljud

ljuden kan förstöra allt
och försköna världen




Fri vers (Fri form) av skärva
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-03 12:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jodååå nog det; och bina har redan flugit kors och tvärs tänk vad dom börjar vara aktiva och flitiga.
Skönt med natur ljud som sant förskönar.
Känslor.......


2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

skärva
skärva