Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När personligt eget överskridits är vi friare än någonsin


Mångfald i min vänstra sida förstår du
Som börjat ta den i bruk allt mer
Mångfaldiga är vi i samspelet
Givmildheten återgäldad




Fri vers av Horace
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-03 13:40



Bookmark and Share


  karenina VIP
Vilken fin värme och omtänksamhet som känns i dina rader
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace