Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I jakten på det perfekta, ber jag dig om besinning


Den perfekta kroppen har ängeln med lagom stora vingar
När vi pratar om perfekta kroppar så, uppstår problem
När vi viskar om perfekta kroppar hamnar vi snett
Din kropp tar jag som den är, vi enas om annat




Fri vers av Horace
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-03-06 14:41



Bookmark and Share


  Miss Deliria
Skenbart enkla
2021-03-06

  Miss Deliria
Det skenbara enkla
är en svårslagen konst
och du behärskar den väl,
hatten av och klackarna
i taket
2021-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace