Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ebbas hus

 

Det blev värsta rushen 

Till huset där ute i bushen 

Ebba köpte och hamnade i en tvist 

Gubben som sålde ångra' sig visst

Nu blev hon också stämd för förtal

Hon kommer nog undan, hon har kapital 




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-03 15:37



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tänkvärt!

Mänskligheten står inför valet
att bygga eller rasera
kräva eller att dela
ta eller att ge

vi är fria att välja
vem vi skänker makten
så...tänker jag

Tack!
2021-03-14

    Jerska
Mitt i prick!
2021-03-04

  Öknens Ros VIP
Girigheten personifierad.
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP