Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnor

Om du plockar bort alla mina stjärnor så blir dagen mörk.
Jag kan inte få ljuset jag behöver genom en mobildisplay,
det är inte tillräckligt för mig.
Att bara få lyssna till deras röst,
är ingen tröst,
för vem kan leva av att bara få höra solen?

Om du plockar bort alla mina stjärnor så blir vägen dold.
Jag kan inte ta mig framåt med enbart en gps,
om de offentliga väderstrecken blivit sekretess.
Att inte veta vad som är väst.
är det som skrämmer mest,
för vem kan guida sig i livet utan stjärnorna?

Om du plockar bort alla mina stjärnor så blir rummet kallt.
Jag kan inte hitta en enda app.
som kan ge en smekande klapp.
Att befinna sig med mer än två timmars distans,
är utom acceptans,
för vem kan leva utan värme mot sin hud?




Övriga genrer av Salut Lellan
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-03-03 18:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Jättefin text att läsa och begrunda!
2021-03-03

  Larz Gustafsson VIP
"Stars
live in the evening
but the very young
needs the sun..."
(Blondie)
2021-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Salut Lellan
Salut Lellan