Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hålla sig i skinnet



Vårt eviga problem nummer ett.

Hålla sig i skinnet.
Hålla sig från rackartyg.

Stay in the skin.
Stay away from rack fabric.

Ha-ha-ha-ha-ha......




Fri vers (Spoken word/Slam) av Gunnar Hilén VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-03 18:54



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Rack fabric, kul.
Kommer att tänka på Eilert Pilarm. "Lets rack. Everybody lets rack."

Han brukade också ha intressanta text(ili)er.
2021-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP