Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harald söker bara ligg

Harald söker bara ligg
Han vill ha en kille som är tillgänglig
Som alltid är ren och fräsch
Ibland känner sig Harald ensam
Så han skriver till sin liggkille
Att de ska ligga
Så de ligger
Efteråt vill Harald mysa
Han öppnar upp sig om sin ensamhet
Han pratar om sin sommarstuga
Harald vill ha mer närhet
Liggkillen vill bara att han ska gå
Harald går
Harald söker ju bara ligg i den officiella versionen




Fri vers (Fri form) av hurraet
Läst 110 gånger
Publicerad 2021-03-03 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurraet