Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har valt fel

Jag har valt fel jobb
Jag är fel person på fel plats vid fel tillfälle
Här finns inga bögar att träffa
Här finns ingen jag kan gifta mig med
Ska jag välja ett jobb utifrån giftermål
Eller utifrån mina fantastiska jobbaregenskaper
Hur ska någon kunna få smak för mig
På denna ruttna kontorsplats
Nej tänk om jag fick vara en bög som passade in




Fri vers (Fri form) av hurraet
Läst 90 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-03-03 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hurraet