Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

seglar ensam blott

dagen gryr vårens intåg tecken över hela omgivning
vintern alldeles säkert slå tillbaka vintervind pina dock svagare inte lika lång våren segrande ur kampen
blockerar vinterns angrep ger sig hän vårens värme
porlande bäck tussilago vår gräs ängar fuktblöta gula
fågelns återkomst höga gran sjunger sin sång värmer hjärtat säkert partner där till
sitter min trapp tänker kort varför någon välja mig bort

seglar ensam blott segra enhet värden besegra gemenskap vid




Fri vers av Steff...
Läst 177 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-03-03 23:10



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Våren - längtans tid . . .
2021-03-22

  ULJO
Fin årstidsdikt
2021-03-06

  Peter G VIP
En vårdikt, med glädje och sorg i sina rader, en dikt med som ger en känsla av våren som en stökig tid, kanske känslomässigt, med ord som tycks ha fallit på plats lite slumpvis vilket ger viss charm till texten!
2021-03-04

    Lena Staaf VIP
Våren lockar fram känslor och önskningar om gemenskap.
2021-03-04

  Öknens Ros VIP
Vårens vemod i hjärna och hjärta.
2021-03-04

  Linil VIP
Din text luckor att fylla marknadsknep hjärnan vill se helhet. Bra.
2021-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Steff...