Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarn som punkter av sol på själsbräde




Sommarn ett

närhetssvävande

över kolorerade ytor




sommarn en ljum

luftspalt i ens inre




sommarn en

glimmerrelief

på ett havssalsgolv




Sommarn som punkter

av sol på ett själsbräde




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-03-04 08:53



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Älskar titeln med sitt själsbräde.
På denna ljuva sommarbris.

"närhetssvävande, glimmerrelief,
havssalsgolv". Underbara nyord!
Jag njuter.

2021-03-04

  Susen VIP
Tack för en glimt av sommarkänsla! Själsbräde! Underbart språk som är bildskapande. Fint fångat!
2021-03-04

    Lena Staaf VIP
Härlig längtansdikt om sommaren! Den känns genast närmre med dina ord.
2021-03-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP