Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Seriös känsla

 

Jag trodde att det tillfällig känsla!

Jag hade fel!

 

Jag trodde att det var det kommer snabbt att gå förbi!

Jag hade helt fel!

 

Jag trodde att jag inbilla mig!

Jag var dum i huvudet!

 

Ensamheten!

Ensamheten!

Ensamheten!

 

Är aldrig en låtsas grej!

Är aldrig en lek!

Är aldrig en inbillning!

 

Utan är en sant fakta!

Som målar livet med meningslöshet

Som skapar mer flykt ur verkligheten

 

Som dödar livet

Som döda människan

Som dödar drömmen

 

Och är evig vardags tortyr




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 89 gånger
Publicerad 2021-03-04 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP