Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte klokt av en klok människa!

 

Det skulle vara inte klokt

Att drömma sig hopp

När det finns inget hopp att ta sig till

 

Det skulle vara av dumhet

Att drömma sig frid och fred

Medan verkligheten evig talar rasismen och heliga krig

 

Det skulle vara av dumhet

Att inte leva sig till verkligheten

Utan man dränker sig djup in i sin inbillning

 

Det skulle vara dumt

Att en klok människa inte tänker klokt

Utan njuter av sin dumhet




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 96 gånger
Publicerad 2021-03-04 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP