Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vissa Dagar

Vissa dagar gråter jag
för att jag är människa.
Aldrig för att jag är svag.

Vissa dagar klagar jag.
Att gnälla är att föredra
framför ilskans obehag.

Vissa dagar skriker jag
för att någon höra ska.
Istället för knytnävsslag.

Andra dagar skrattar jag
Ja faktiskt på de flesta!
Skrattar åt mina misstag.




Bunden vers (Rim) av Camilla Heinonen VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-04 16:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla Heinonen
Camilla Heinonen VIP