Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skitsnack- fnatt och garvsyra

 

som rostigt mögel som en prost en svällande fågel en skalklös ost fem till tio en eftermiddag i landvetter två skalade potatisar en lampa en fot lik ligger dräller i högar någon kör fel tar av vid borås slickar en saltsten en stod två bärsärkar en nyckfull en handfull och en längtan som i bäverbo i träsk som spyor i kungsbacka en flicka en pojke ett göteborg och en levnad i fläckiga tapeter en söndag ett torg.

 




Fri vers (Fri form) av Lili Samuelsson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-04 17:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Ohört på bussen mera förr, nära intill en passagerare o dörr, 'går du på knark?', så kom så svaret som en spark, 'nä jag cyklar' istället för går, har hört att läsandet ökar i år...
2021-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP