Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömma

Vi skär ut denna stund ur tiden
avskiljer den från de andra som ett minne
det svagt violetta skenet
från en ljuskälla utom synhåll
händerna som lindar nystan
av stigarna och bäcken
av språken och av fjädrarna på nattens skuldror




Fri vers av Grävling
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-03-04 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling